Редактор: e-mail: Кадър бТВКакви фирми има в закона Магнитски, основно свързани с

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВКакви фирми има в закона Магнитски, основно свързани с
Коментари Харесай

Петър Кънев: Фирмите в доклада Магнитски са свързани с фирми на Пеевски, които не е могъл да ги изчисти

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Какви компании има в закона " Магнитски ", главно свързани с някои от компаниите на Пеевски, които не е могъл да ги почисти, доколкото имам информация, там към този момент и съвсем нищо няма, те са едни кухи структури, и, второто е Васил Божков. Това са долу-горе, нищо структуроопределящо за българската стопанска система, нито отчетът през днешния ден ще разгони семейството на българската стопанска система. Нищо сходно. 

Така Петър Кънев от Българска социалистическа партия разяснява в " Лице в лице " по бТВ закона " Магнитски ".

Докладът има напълно друга задача. Това е възпитателна задача. Той демонстрира, като оня анекдот, виж, че най-сетне пристигна горския и изгони партизаните от гората. Разберете, отчетът е голям удар против избрани хора на избрани правила за правене на политика, тъй като това, което беше до момента, не може да продължава. Спирам за този отчет, който пристигна тъкмо в точния момент, и аз мисля, че ще има и продължения. Чакаме още един отчет, там ще забележим по какъв начин ще се развият нещата, дали тия анонимни по този начин длъжности, които ги имаше в отчета " Магнитски ", ще бъдат извадени. Не бързам, има време за това, добави Петър Кънев.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР